Adres Zutphensestraat 199
Postcode 6971 JT
Plaats Brummen
Telefoon 0575- 560047
Email info@reuvershoeve.nl
Website www.reuvershoeve.nl
Twitter Reuvershoeve
Facebook Reuvershoeve

Reuvershoeve

Openingstijden
Maandag 12.00 - 20.30 uur
Dinsdag gesloten - -
Woensdag 12.00 - 20.30 uur
Donderdag 12.00 - 20.30 uur
Vrijdag 12.00 - 20.30 uur
Zaterdag 12.00 - 20.30 uur
Zondag 12.00 - 20.30 uur
Aangepaste openingstijden
[mappress]

Logo Reuvershoeve

Wat heeft Reuvershoeve u allemaal te bieden:

Traditioneel gebakken pannenkoeken; 
Gasten met dieetwensen zoals zoutloos, lactose- en glutenvrij zijn van harte welkom.

A la carte kaart
Wat dacht u van een met zorg bereide “biefstuk van de Hoeve” of één van onze andere gerechten die zich door zowel presentatie als smaak onderscheiden.

Voor een snelle en smakelijke (zaken)lunch bent u bij ons op het goede adres.

Feest- en vergaderfaciliteiten
Reuvershoeve is een zeer  geschikte en  sfeervolle locatie voor uw feest, receptie of zakelijke bijeenkomst.

Zonneterras
Of het nu voor-, najaar of hartje zomer is, als de zon schijnt kunt u hier heerlijk zitten en heeft u een fantastisch uitzicht. Heerlijk ontspannen met een verfrissend drankje en genieten van al het goede wat onze koks voor u bereiden.

Rolstoeltoegankelijk
Ons restaurant is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig.  Er zijn parkeerplaatsen voor de hoofdingang beschikbaar voor minder-validen.

Activiteiten
De omgeving biedt volop mogelijkheden: een uitdagende fietstocht, een rondje klootschieten in het sfeervolle achterland of een ontspannen wandeling. Wilt u een familiefeest, vriendenuitje of personeelsdag organiseren? Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een passend voorstel.

Kinderboerderij 
Voor onze kleine gasten is er een educatief, leuk en uitdagend vermaak! Vanaf ons prachtige terras heeft u een goed uitzicht op de kinderboerderij. Samen met de Stichting Philadelphia verzorgen we de dieren en houden we het onderhoud bij. Wij bieden u leuke arrangementen voor een origineel kinderfeestje! Neem daarvoor even contact met ons op dan kunnen wij u de mogelijkheden laten zien. Overal waar de kinderen kunnen komen is alles omringd door hekwerk waardoor kinderen dus niet weg kunnen lopen. Een veilig gevoel.

Cadeaubonnen
Lekker eten in een mooie omgeving is altijd een feest. Dat geef je ook graag cadeau met  een bon van Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve. Deze bonnen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro.

Afhalen
U kunt ook pannenkoeken bij ons afhalen uitgezonderd op zondag na 16:00 uur.  Bekijk hier alvast welke pannenkoek u wilt gaan bestellen.

Reuvershoeve is DE locatie. Wij ontzorgen en u geniet!