In de week voor Pasen verstopt de paashaas in Brummen tientallen eieren met een verrassing. Het gaat om een actie van de MAD4Events in samenwerking met de Ondernemersverenging Brummen (OVB). Aanwijzingen naar de locaties waar de eieren zijn verstopt worden elke ochtend op de facebookpagina’s van beide partijen geplaatst.

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 april worden er elke ochtend in alle vroegte tientallen eieren met daarin een verrassing verstopt. Het gaat om bonnen die ingeleverd kunnen worden bij winkeliers die zijn aangesloten bij de OVB. Wanneer de eieren zijn verstopt worden foto’s van de locaties op de facebookpagina’s van MAD4Events en de OVB geplaatst.

Wie op de vindlocatie een zogenoemd selfie (een foto van zichtzelf) met het gevonden ei maakt en deze op Facebook plaatst, maakt kans op een lekkernij voor de Pasen. Vergeet bij het plaatsen niet de facebookpagina’s van MAD4Events en de OVB in dit bericht te taggen! De winnaars worden zaterdagochtend 19 april via Facebook bekend gemaakt, zodat zij de verrassing dezelfde dag nog kunnen ophalen en van de lekkernij tijdens de paasdagen kunnen genieten.

De actie op de voet volgen en weten waar de eieren zijn verstopt? Like de facebookpagina’s van MAD4Events en de OVB. Ook blijft u hiermee op de hoogte van de twee komende evenementen (de Waterdag en Halloween in Brummen) die de OVB en MAD4Events dit jaar organiseren.