Reuvershoeve19 november opent het Ondernemerscafé gemeente Brummen weer haar deuren. Dit keer wordt het Ondernemerscafé gehouden in de Reuvershoeve te Brummen. Op 19 november vertellen de broers Martijn en Wouter Westdijk hun Verhaal van de Ondernemer. In april dit jaar openden zij hun pannenkoekenhuis aan de Zutphensestraat 199. Hoe kregen zij het voor elkaar om daar een pannenkoekenhuis te vestigen? Wat was hun aanpak? Welke steun kregen ze en welke weerstand?

Waar hun liefde voor pannenkoeken vandaan kwam is duidelijk: dat zit in de genen. Vader Joop begon in 1967 met de eerste pannenkoeken in Pannekoekhuis Strijland in Rheden. Ook hij zal deze avond aanwezig zijn.
In het tweede gedeelte staat kennismaken en netwerken centraal.

Koffie en thee zijn voor rekening van de gemeente Brummen en de rest van de avond wordt aangeboden en verzorgd door de
Reuvershoeve. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur op Zutphensestraat 199 te Brummen.

Het Ondernemerscafé worden een aantal keren per jaar georganiseerd op aansprekende wisselende locaties in de gemeente Brummen. Het eerste deel van de bijeenkomsten staat in het teken van “Het Verhaal van een Ondernemer” waarin bekende of onbekende ondernemers uit de gemeente Brummen vertellen over de successen en de hindernissen die zij zijn tegengekomen.
Het Ondernemerscafé is een initiatief van het bedrijfsleven van Brummen en Eerbeek en de gemeente Brummen. Doel is elkaar te leren kennen en eventueel samen te ondernemen. De eerdere avonden waren een groot succes met zo’n 75 bezoekers.

Voor meer informatie kunt u bellen met Marco Zonneveldt.
Leden van de OVB zijn per mail uitgenodigd met contactgegevens.

Aanmelden kan via ondernemerscafe@hccs.nl of via de linkedingroep Ondernemerscafé
gemeente Brummen of via twitter @OC_Brummen.