Op vrijdag 25 oktober is er een Halloween feest in Brummen. 18.00 uur: Lampionoptocht Park ’t Goor, 20.30 uur: Spooktocht. Na de lampionoptocht is er “Trick or Treat” bij de OVB winkeliers.

Halloween in Brummen gaat plaatsvinden op vrijdagavond 25 oktober a.s. Na de succesvolle waterdag in juli, is Halloween in Brummen de tweede activiteit die op stapel staat in samenwerking met Mad4Events.

Om 18.00 uur vertrekt er hopelijk een grote groep (verklede) kinderen vanaf park het Goor met een lampionnentocht. Deze gaat via een korte stop bij/om Tolzicht naar het in stijl versierde Marktplein. De lampionnen kunnen vanaf 1 oktober gekocht worden voor €2 bij de volgende zaken: Discus Tropica, Ami-kappers en Sol Luna

Rond 19.00 uur komen de kinderen daar aan en kunnen ze warme chocolademelk krijgen.
Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de kinderen ‘trick or treat-en’ bij de OVB-winkeliers. (kleine groepjes kinderen zullen dan verkleed als spookjes/griezeltjes in de winkels komen; deze worden dan beloond met een snoepje)

Vanaf 20.30 uur kunnen de wat oudere kinderen (adviesleeftijd vanaf 9 jaar en ouder) meedoen aan een spooktocht, wederom in Park het Goor, welke opgezet is door de vrijwilligers van het CJW-kamp.

De deelnemende winkeliers hebben op deze avond hun winkels tot 20.00 uur geopend.