Adres Mercuriusweg 28
Postcode 6971 GV
Plaats Brummen
Telefoon 0575 - 567 007
Email
Website gelderlandhekwerken.nl
Twitter
Facebook

gelderlandhekwerkenlogo

Openingstijden
Maandag 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag 09.00 - 17.00 uur
Woensdag 09.00 - 17.00 uur
Donderdag 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten - -
Zondag gesloten - -
Aangepaste openingstijden
[mappress]

Sterk in concurrerend hekwerk

Voor een uitgebreid pakket aan hekwerken moet u toch écht bij de specialist zijn. Of het nu gaat om een reparatie of een uitbreiding van uw huidige afrastering. Het maken van een mooi op uw bedrijf afgestemd nieuwe omheining, of voor een fraaie elektrisch bedienbare sierpoort, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige hekwerken tegen concurrerende prijzen. De door ons geleverde en gemonteerde afrasteringen zijn geproduceerd door bedrijven die werken volgens ISO 9001 norm en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van installatie, gebruik en veiligheid. Al onze toegepaste hekwerken zijn verzinkt, maar kunnen ook afgewerkt worden in diverse mooie RAL kleuren. Onze solide systemen kunnen zeker in combinatie met de modernste geavanceerde toegangscontrole- en beveiligings systemen een belangrijke rol spelen in een optimale beveiliging van uw terrein.

Wilt u meer specifieke informatie over een bepaald type hekwerk of poort, dan kunt u ons bellen of mailen. Wij maken graag met u een afspraak op locatie waarin wij u kunnen adviseren.