Dansen Brummen

De Burgemeester laat zich vrijwillig opsluiten

Restaurant – Lounge ’t Kromhout te Brummen houdt dit jaar van vrijdag 10 juli tot en
met zaterdag 11 juli voor de 3e keer een grootschalig evenement voor de KWF kankerbestrijding.

Dit houdt in dat het restaurant 24 uur lang geopend zal zijn en dat eigenaar Frank en zijn medewerkers al die tijd zullen worden ‘opgesloten’ in ’t Kromhout en 24 uur in touw zullen zijn. Daarbij sluit ook burgemeester Alex van Hedel zich aan/op.

Om de uitdaging te bemoeilijken, mag er in die tijd alleen water, koffie en thee gedronken worden en enkel yoghurt, mueslirepen, rijstwafels en fruit worden genuttigd.

Om het vol te kunnen houden mogen de deelnemers maximaal 4 uur slapen, in een apart voor het evenement ingerichte ‘slaapzaal’. Leuk aan dit onderdeel is dat de deelnemers zich laten sponsoren en zo een flink bedrag hopen binnen te halen voor KWF. Verder stelt de organisatie 10 plaatsen ter beschikking aan inwoners van Brummen om deel te nemen aan dit unieke evenement. Aan het programma wordt nog druk gewerkt, maar een aantal activiteiten is al bekend: benefiet ontbijt, high tea en borrel & tapas. Binnenkort meer hier over.

 

De organisatie is in handen van Frank van der Heide en Marian Zwart. Zij krijgen ondersteuning van stagiair Rens Peters van de Hogeschool Utrecht. Dit jaar zal het evenement verschillen van voorgaande jaren: de organisatie komt dit jaar met iets unieks. Zij heeft  ‘24 kromhout4KWF’ bedacht.

De opbrengst van de horeca en alle activiteiten gaat naar KWF kankerbestrijding.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina: kromhout4kwf of op www.kromhoutbrummen.nl