• brummen bord

    Ondernemers Vereniging Brummen

Sinterklaas 2018Evenementen, Oproep

Sinterklaas 2018

Ook dit jaar komt sinterklaas weer aan in Brummen. Eén dag nadat hij ons land aandoet, rijdt hij samen met zijn pieten en heeeel veeel pepernoten ons dorp binnen.
Zondag 18 november om 13.30 komt hij aan bij de rotonde bij de Elzenbos. De route is dit jaar Zutphensestraat, via de Burgemeester de Wijslaan ook nog even lans Tolzicht. Via de Schoolstraat vervolgt hij de bekende route weer naar het Marktplein. De pieten laten weten dat hij daar ongeveer 14.30 arriveert. Op het marktplein kunnen de kinderen even heel dicht bij de sint en zijn pieten zijn. Na het marktplein gaat de optocht via de Ambachtstraat naar Concordia, waar we hem om 15.30 uitzwaaien.

Kom ook!

 

Sinterklaas 2016Oproep

sinterklaas_2015

Ook dit jaar komt sinterklaas weer aan in Brummen. Eén dag nadat hij ons land aandoet, rijdt hij samen met zijn pieten en heeeel veeel pepernoten ons dorp binnen.
Zondag 13 november om 13.00 komt hij via de Zutphensestraat en de rotonde bij de Elzenbos. De route is dit jaar hetzelfde als vorig jaar: hij gaat via de Burgemeester de Wijslaan ook nog even lans Tolzicht. Via de Schoolstraat vervolgt hij de bekende route weer naar het Marktplein. De pieten laten weten dat hij daar ongeveer 14.00 arriveert. Op het marktplein een kort onthaal door de burgermeester en gelegenheid voor de kinderen om even heel dicht bij sinterklaas met zijn pieten te zijn. Na het marktplein gaat de optocht via de Ambachtstraat naar Concordia.

 

Sinterklaas in Brummen 2015Evenementen

sinterklaas_2015

Ook dit jaar komt sinterklaas weer aan in Brummen. Eén dag nadat hij in Meppel ons land aandoet, rijdt hij samen met zijn pieten en heeeel veeel pepernoten ons dorp binnen.
Zondag 15 november om 13.00 komt hij via de Zutphensestraat en de rotonde bij de Elzenbos. De route is dit jaar iets veranderd, hij gaat via de Burgemeester de Wijslaan ook nog even lans Tolzicht. Via de Schoolstraat vervolgt hij de bekende route weer naar het Marktplein. De pieten laten weten dat hij daar ongeveer 14.00 arriveert. Na het marktplein gaat de optocht via de Ambachtstraat naar Concordia.